FinCom Asset Management

FinCom Asset Management adviseert institutionele klanten en vermogensbeheerders bij vraagstukken op het gebied van vermogensbeheer en asset management. Vraagstukken kunnen liggen op het gebied van:

  • Beleggingsbeleid
  • Beleggingsprocessen
  • Beleggingsfilosofie
  • Beheer van beleggingsfondsen en portefeuilles
  • Communicatie met betrekking tot beleggingen
  • Opzet en beleid nieuwe beleggingsproducten en beleggingsfondsen.


FinCom Asset Management adviseert ook financiële instellingen en andere bedrijven bij verschillende vraagstukken, waaronder balansmanagement en koop/verkoop van assets en portefeuilles. Ook kan zij optreden als bemiddelaar van vastgoed en vastgoed structureren in een fonds of CV.

FundShare Post Helder. Aandelen Fund:

Sinds eind januari 2015 adviseren Roland de Die en Erik Bongaerts Post Vermogensbeheer, een vermogensbeheerder met AFM vergunning uit Vught. Als medewerkers van Post zijn zij met name betrokken bij de uitvoering van het beheer van FundShare Post Helder. Aandelen Fund, een wereldwijd beleggend aandelenfonds met een unieke beleggingsstrategie. Post Vermogensbeheer is de operating company van dit fonds. Voor meer informatie over Helder. Aandelen Fund zie  www.helderfondsen.nl

Als adviseur bij Post Vermogensbeheer kunnen Erik en Roland ook individueel vermogensbeheer aanbieden. Een unieke beleggingsstrategie op basis van een lange ervaring bij vooraanstaande vermogensbeheerders.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

Roland de Die
T: +31 (0)6 2038 4039
roland.de.die@fincomcf.nl

Erik Bongaerts
T: +31 (0)6 5130 0525
erik.bongaerts@fincomcf.nl